2012-11-29 07:11:13• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Ikrek - Életöröm sugárzik belőled

Napi horoszkóp november 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


A mai nap olyan lesz, mint a virradat egy szuroksötét éjszaka után, vagy az ébredés egy rémálomból. Minden olyan szép, mintha nem is történt volna semmi. Mars és Vénusz ugyanis ma kézen fogják egymást, és együtt táncolnak az égen. Te ugyan csak közvetett módon vagy részese ennek a szórakoztató szituációnak, de az elmúlt napok után biztosan örülsz annak is, hogy embertársaid vidámabbak körülötted. Amit még tudnod kell: ma egész nap Holdszünet van. Így a Hold oldaláról szabad vagy, a többi csillag pedig Vénusszal és Marssal az élen kedvező befolyást gyakorolnak rád, sok szórakozást fog hozni neked ez a szabadság.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


A tegnapi nagyszerű csillagállás mára is megmarad. Ehhez járul még egy egésznapos Holdszünet. Ezt úgy fogadhatod, hogy a Hold szabad kezet ad neked. Mit fogsz tenni? Dolgozni? Természetesen csak akkor, ha feltétlenül muszáj. Különben a szerelemmel fogsz törődni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


Életed kereke ma megint felfelé fordul. A Hold a te jegyedben áll. Ez jót tesz önértékelésednek, és ezt már kora reggel érzed. Életöröm sugárzik belőled. A mai napon a Nap és Jupiter is nagyszerű helyzetben vannak. A helyzet tökéletes lehetne, ha Mars és Plútó találkozásának nem lehetne még mindig érezni az utóhatását. Ez oda is vezethet, hogy saját magad rontod el a hangulatodat, mert veszekedni kezdesz valakivel.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák


A Hold az Ikrek jegyében áll, de láthatólag annyira kimerült, hogy már megint szünetel. Kérlek hát, ne vállalkozz megterhelő feladatokra. Fordítsd inkább sokkal szebb, kellemesebb dolgokra a figyelmedet: a szerelemre. Mától ugyanis barátságos szextil fényszögű kapcsolat erősödik meg Mars és Vénusz között. Az estét szabályosan bekeretezi ez a két szerelmi csillag. Egyedül vagy? Akkor kösd magad össze gondolatban azzal a személlyel, aki a legkedvesebb a számodra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma ismét Holdszünet van, de a kellemesebb fajtából. Ennek a Holdszünetnek ugyanis Jupiter az uralkodója. Képekben beszélve a szerencse uralkodik. Csak azon a helyen kell lenni, ahová esik. És azon is múlik, hogy ártatlan vagy-e. Csak gyermekeket és olyan felnőtteket, akik bensőjükben gyermekek maradtak, ajándékoz meg Jupiter.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


A Hold ma megint hosszú Holdszünetre vonul vissza, de most nem fenyeget veszély más csillagok részéről. Ellenkezőleg! Jupiter szerencséje mindenütt ott van, legalábbis azok számára, akiknek tiszta a szívük. Este azután téged is elér a szerelem. Mars és Vénusz ugyanis kedvezően sugároznak a te jegyedre. Ez téged boldoggá tesz, és ezt a boldogságot nem fogod magadnak megtartani, hanem megosztod valakivel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


A Hold ma is az Ikrek jegyében marad, de ismét egész nap, sőt azon túl is szünetel. Ez a szünet azonban kellemes, mert Jupiter kíséri. Jól érzed magad, aktív vagy, és vállalkozó kedvű. Délután a rutinfeladatokat kell elvégezned, amihez nem annyira fűlik a fogad. Az este baráti körben lehet a legszebb. Vedd át a kezdeményezést, és trombitáld össze a társaságot!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


Ma csodálatos találkozásra kerül sor Mars és Vénusz között, ami eltart a hét végéig. Vénusz a te jegyedben áll, így ez egy 100%-os szerelmi kapcsolódás, ami ráadásul egy rendkívül hosszú és boldog Holdszünet alatt történik meg. Ami veled történik, az egyéni helyzetedtől függ: ha szingli vagy, szerelembe eshetsz, ha kapcsolatban élsz, kedveseddel töltheted az estét és az éjszakát, és az is lehetséges, hogy lelki partnereddel lépsz kapcsolatba, még ha ő a világ másik felén is lakik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


Az egész mai napot egy Holdszünet borítja be. Mindenesetre ennek a Holdszünetnek kellemes kísérője van: Jupiter. Ez azt jelenti, hogy ez a Holdszünet tényleg csak azoknak okoz gondot, akik szünet nélkül kénytelenek dolgozni. Mindenki más nagy megkönnyebbülést fog érezni. Te is relatív eredményes vagy, mert nyugodtan és meggondoltan jársz el.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


Az egész napot elnyeli egy Holdszünet, szerencsére a kellemesebb fajtából. Ez felélénkíti fantáziádat. Ezt ki akarod fejezni, és különösen kedvedre van, ha mások is hasonló célokat követnek, és közösen haladhattok előre. A hasonló érdeklődésűek társasága és megértésük veled szemben jó érzéssel tölt el.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ez egy nagyszerű nap lesz. A Hold a rokon Ikrek jegyében marad, bár egész nap szünetel. Nagy dolgokat most nem vihetsz végbe. Mégis jól fogod érezni magad, és ha még szerencséd is van, és nem kell keményen dolgoznod, boldognak is fogod érezni magad. Vénusszal és Marssal egy édes éjszaka vár rád, remélhetőleg nem leszel egyedül…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


Ma egész más időszak kezdődik. Most Mars és Vénusz határozza meg a szerelmet. Azt veszed észre, hogy minden gond elszállt felőled. Embertársaid barátságosak, a világ kedves hozzád. A boldogság érzése terjed szét. Még annyit kell mondanom, hogy egész nap Holdszünet van, ami még holnapra is átnyúl.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: